Hammas­lääkäri Tampere

Monipuolista hammas­hoitoa kaiken ikäisille

Haussa hyvä hammaslääkäri Tampereelta? Tampereen Hammaskulma Oy:n kattava kokemus niin perushammashoidon kuin vaativien juurihoitojen, iensairauksien, suukirurgian kuin protetiikankin kannalta tekee palvelusta erinomaisen.

Pidä hyvää huolta hampaistasi, se kannattaa!

Hampaiden hoito on osa perusterveyden ylläpitoa, siksi niille kannattaa uhrata 5 min päivässä, useinkaan hoito ei vaadi enempää. Joskus kuitenkin hammashoitohenkilökunnan apu on tarpeen, silloin tavoitat meidät helposti puhelimitse, ilman turhaa jonotusta ja odottelua.

Särkypotilaat pyrimme hoitamaan saman päivän aikana.

Tarjoamme kattavat hammaslääkärihoidot vuosien kokemuksella mm.

 • Paikkaushoidot, myös keraamiset- ja kultatäytteet
 • Iensairauksien hoidot
 • Juurihoidot
 • Kirurgiset hoidot, esim. hampaiden leikkaukselliset poistot, hyperplasioiden poistot, juurenpään resektiot, ienkudoksen kirurgiset hoidot, implanttileikkaukset ja lisäluuleikkaukset implanteille jne.

Lisäksi proteettiset ja esteettiset hoidot:

 • Kokoproteesit sekä osaproteesit
 • Kruunutukset
 • Laminoinnit
 • Sillat sekä kevytsillat 
 • Leukaluu­kiinnitteiset eli implanttikantoiset rakenteet yksittäisistä hampaista kokoleuan siltarakenteisiin.

Hoidon suunnittelu – kartoitamme yhdessä seuraavat askeleet

Hammaslääkäri

Hoidoissa tärkeintä on huomioida potilaan senhetkiset tarpeet ja toiveet. Hoidoista keskustellaan yhdessä potilaan kanssa ja annamme vaihtoehdot jonka perusteella hoitoratkaisuja voidaan tehdä. Potilaan on tärkeä tietää mitä tehdään ja miksi.

Kaikki hoidot, pienet tai isot, aloitetaan aina suunnittelusta, esim. suun ja hampaiden tarkastuksesta tai muutaman sanaparin vaihdosta potilaan ja hammaslääkärin välillä tai laajemmasta, muutaman käyntikerran vaativasta asioiden pohdinnasta.

Hoitojen suunnittelussa huomioidaan myös kustannukset ja hoitoja priorisoimalla voidaan kustannuksia jakaa pidemmälle aikavälille. Kustannustasomme on kohtuullinen, esimerkiksi tarkastushinta (2017) on 65,50 € ja Kela-korvauksen jälkeen 50 €. Toimistomaksuja emme peri.

Hammas­lääkäri – hoidamme potilaat nuorista jo varttuneempaan väestöön

Yksi tärkeä ryhmä meille hoidontarjoajana ovat keski-ikäiset sekä hieman varttuneemmat henkilöt. Heidän lapsuudessaan ja nuoruudessaan hammashoidon tarjonta on ollut vähäistä ja tietysti laadultaan toista mitä tämän päivän hoidot ovat.

Ikääntyessä ja mahdollisten yleissairauksien ilmaantuessa hoidon tarve hampaistossa voi lisääntyä, jolloin hoidon suunnittelun merkitys korostuu, jotta kustannukset pysyisivät kohtuullisina ja purentakyky voitaisiin säilyttää.

Tarjoamme laadukasta hoitoa kustannustehokkaasti, jälleen potilaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Laadukas hoito ei aina tarkoita kalleinta mahdollista ratkaisua vaan huolellista ja viimeisteltyä työtä.

Kokonaishoidoissa oleellista on toimiva yhteistyö potilaan sekä hoitavan henkilökunnan välillä. Onnistuneen hoidon edellytys on luottamus. Tehtävämme on saavuttaa potilaan luottamus ammattitaitoisella työskentelyllä. Potilaan kyky ja halu hyvään kotihoitoon on ensiarvoisen tärkeää ja siinäkin olemme tukena ja opastajana.

Varaa aika!

Kun haussa on hyvä hammaslääkäri, Tampereen Hammaskulma Oy:stä löydät parhaan ja nopeimman avun. Palvelemme monipuolisesti niin perushammashoidon kuin esimerkiksi vaativan hammasprotetiikan saralla. Katso tarkemmat yhteystiedot ja varaa aikasi!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Olemme kesälomalla 15.7.–11.8.2019.
Viestien äärelle palaamme jälleen maanantaina 12.8.
Mukavaa kesää!


 • Suomen Hammaslääkäriliiton jäsen
 • Suomen Hammaslääkäriseuran Apollonian jäsen