Hammas­implantti Tampere

Yksittäiset hammas­kruunut ja useamman hampaan silta­rakenteet

Hammasimplantti eli keinojuuri on vakiintunut hoitomuoto tämän päivän hammaslääketieteessä. Hammasimplanttihoito on hyvä vaihtoehto proteettisessa hoidossa. Hammasimplanteilla korvataan menetettyjä omia hampaita, tai pikemminkin omien hampaiden juuria. Implanttien varaan voidaan valmistaa joko yksittäisiä hammaskruunuja tai useamman hampaan siltarakenteita. Myös kaikki hampaat voidaan korvata joko kiinteällä implanttikantoisella sillalla tai irrotettavalla proteesirakenteella. Laadukasta hammasimplanttihoitoa saat Tampereen Hammaskulma Oy:stä!

Miten kauan hammas­implantit kestävät?

Hammas­implantit ovat luotettava hoitovaihtoehto: pitkän ajan (yli 10v) onnistumisprosentit ylä- ja alaleuan osalta ovat yli 90 %. Vastaanotollamme vanhimmat asennetut implantit ovat palvelleet jo yli 20 vuotta ja toimivat edelleen.

Hampaan poisto ja seuraavat askeleet

Vastaanotollamme voimme toteuttaa useimmat hammasimplantteja vaativat hoidot. Implanteilla toteutettava hoito alkaa, mikäli mahdollista, jo huonoksi todetun hampaan poistosta. Kyseisten hampaiden poistot on suoritettava mahdollisimman luuta säästävällä tekniikalla ja poistojen yhteydessä voidaan lisäksi käyttää luun häviämistä vähentäviä tekniikoita. Tulevan implantoinnin huomioiva hampaiden poistotekniikka helpottaa hammasimplanttien asennusta ja parantaa lopputulosta.

Hammas­implantti – miten asiat etenevät?

  1. Hoito alkaa aina tutkimuksella: kliinisellä ja röntgenologisella
  2. Hoitosuunnitelma ja erilaisten vaihtoehtoien kartoitus
  3. Kustannusarvion laatiminen
  4. Implanttien asennus leukaluuhun pienehköllä kirurgisella toimenpiteellä
  5. Sopivaksi katsotun paranemisajan jälkeen aloitetaan proteettinen työvaihe

Mitä hammas­implantti maksaa?

Markkinoilla on useita hammasimplanttimerkkejä. Vastaanotolla käyttämämme implantti on tieteellisesti hyvin dokumentoitu Nobel Biocare -implantti, mikä on maailmalla yksi valtamerkeistä. Kokonaishintamme implantin varaan rakennetulle hammaskruunulle on n. 2000 € (2017). Implanttikantoisen sillan hinta määräytyy implanttien lukumäärän ja korvattavien hampaiden lukumäärän mukaan. Kokoleuan siltarakenteen hinta kuuden implantin varaan on 12 000–14 000€.

Varaa aika!

Hammasimplanttihoidot saat Tampereen Hammaskulma Oy:stä, palvelemme mielellämme kaikissa hammasimplantteihin liittyvissä kysymyksissä. Katso tarkemmat yhteystiedot ja varaa aikasi!

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Olemme kesälomalla 15.7.–11.8.2019.
Viestien äärelle palaamme jälleen maanantaina 12.8.
Mukavaa kesää!


  • Suomen Hammaslääkäriliiton jäsen
  • Suomen Hammaslääkäriseuran Apollonian jäsen